Koprol in Oostvoorne

Heerlijk rondje, all the way from Zoetermeer to Siem met de auto, daar snel bakkie en naar de pont. snel gezelschap, Siem, Arie Vlieg, De echte Laurens en als leste kwam de Kooymaster ook nog aangereden. Dat wordt een pittig potje, dacht ik nog ?

Via diverse paadjes in Rozenburg via de bruggen naar Den Briel. Markie deed nog beetje voorzichtig, veels te weinig op de ATb gezeten. Fietsie doet het prima, maar ff inkomen. Langs een vers aardappelveld, beetje zompig naar een nog zompiger pad, en met mijn full-winterverleidung aan was het net zo warm als de Senora desert vorige week ☀

Gelukkig weer stukje asfalt, en de rupsen op het rupsenpad ff wakker geschut, ik stijf als laatste natuurlijk. Tempootje lag lekker hoog en gewoon doorrijden overal, moet die BM4 maar harder trappen. Inderdaad, en ik zei nog teven mezelf, dit is Fietsen Kut, niet miepen. De Baan lag er mooi bij, en bij de Noordelijke doorgang kon ik net Arie K hem z’n wiel houden, en daarop gefocussed kwam ik bij een ongeplande drop-off; En een ongeplande drop-off werd het, maar gelukkig kon ik er een mooie koprol van maken zonder erg. Die gast op de crossfiets achter me schrok meer dan ik. EN DOOR!!!

Daarna bakkie bij de duinrand, Arie Vlieg heel erg bedankt voor bakkie met!

Ik zat me al voor te bereiden op 2e ronde, wat nog best had gekund, m’n duurmotortje doet het wel, alleen vermogen trappen lukt maar matig, had ik bij de Ventoux ook last van. Gaan we maar eens op trainen!

Siem hem zijn kleindochter was in de Joubertstraat en Siem liet 2e rondje Oostvoorne schieten, maar dan wel als de sodemieder naar huis, over rupsenpad, daarna werd alleen asfalt genomen maar wel een tempo van ‘de roetjes uit de gordijnen’! Bleef er toch nog bij, maar mijn zaad voor de bruggen klim / sprint was nu wel verschoten. Als leste kwam ik bij de pont (Siem en Laurens bedankt!) en moe maar met zin in meer stond ik weer op de pont. Mannen bedankt!

Auteur: Mark