Naar de “vernieuwde” BP

Klopt Arie.
Toch werden we wel tegenhouden door een aantal ingenieus (en echt goed vastgezette en geplaatste) bouwhekken.
Maar uiteraard vonden we alternatieven.
Het begon met Joost voorop. Die ging er gelijk met een tiefusgang vandoor alsof ie ook een vergrote aorta heeft en aan de bloedverdunners zit.
Het hele profcircuit kan alle EPO en andere zooi beter wegpleuren en ff hullie aorta’s ff laten oprekken. Scheelt zeker 5 km/u gemiddeld.
In Maassluis nog even commentaar gehad van een wandelaarster met hond, waar we rustig omheen reden om de dijk bij de laan 40-45 af te rijden. ‘DAT IS TOCH NIET NORMAAL !’ riep deze muts uit. Nou dat viel reuze mee hoor.
Bij de Blankenburgtunnel de eerste strategisch geplaatste hekken.
‘Geen punt, gewoon door het metershoge gras en onkruid’ zei Lau en nam de kop, onderlangs de dijk fietsend.
Dan een rondje Volksbos, maar met zonder berenklauwenpaadjes dit keer.
Dan op naar BP voordat het donker is.
Hier een rondje volgas. Baantje lag er lekker bij en het ging ook best lekker.
Omdat Laurens het hele rondje Non-stop wilde doen raakte het kluppie even verstrooid : Laurens, Joost en Siem deden het hele rondje. Helaas toch wel gehinderd door enkele andere mtb’ers. Dus geen toptijden helaas. Ene Simon Poot, ook woonachtig in De Werve Maasland, had overdag al de vouwen uit z’n lycra gereden en staat nu lekker bovenin de ranglijsten. Als je snel wilt zijn op BP moet je dus verhuizen naar de Werve in Maasland. Zal wel iets speciaals in de lucht zitten daar.
Afijn, door de onbedoelde opsplitsing reden Joost, Laurens en Siem nog even een stukje BP en omstreken om de anderen te zoeken.
Tevergeefs, want die zaten al op café De Waker ????.
Wel weer een mooi ritje !

Auteur: Siem