Gat in de Pier

Was het avondje wel weer.
Dankzij de zomervakantiegangers en de kapotte wasmachine van dijck waren alleen post Siem en Joost op de GB te vinden.
Siem en Joost waren allebei gister al geweest maar post alleen laten gaan is ook geen optie want dan verdwaald die waarschijnlijk en bovendien Siem had een missie. Z’n hond had een gat gevonden onder de pier in hvh die rechtstreeks doorloopt naar Engeland. En deze moest gedicht worden. Dus via via Maasland uit via het Kerkpad en div richting de lier. Achter de Lier langs richting Naaldwijk richting het staelduinsebos. Siem en Joost wisselde de kop een beetje af en zo kwamen we in. hoek van Holland. Het gat was snel gevonden maar alle stenen in de buurt waren vakkundig aan elkaar gelijmd. Dus Siem gaat het morgen helemaal zelf oplossen en hadden we dat stuk dus niet hoeven te fietsen.
Dan nog maar snel een swelfie maken want alles moet vastgelegd worden want anders ben je er niet geweest. En hop weer naar huis. Siem zegt nog. Joost ga jij op kop mijn tankje is leeg. Prima!! Dijkje over. Bij de DSM 2 moeilijke rees lui die kunnen we bijhouden. Siem zet gelijk aan en de rest volgt. Die gozer op z’n rees fiets ging al 4 keer stuk toen kwamen er nog 3 op de mtb langs. Dijkje op wilde ik nog aanzetten. ( kut tankje leeg). Gelijk de aansluiting kwijt.
Nog even doorharken over het gravelpad langs de metro. Nog 2 x geprobeerd weg te rijden maar Waar toch maar weer blijkt dat Siem ( weer) de baas is. En post die hobbelt er heerlijk achteraan en blijft lekker plakken.
Al met al een top rondje weer. Maar de meters van gister voelde ik toch nog wel.!!

Auteur: Joost