Joost in Brabant

Vandaag al naar het verre Brabant afgereisd🤭 voor een gps tochtje vanaf Komoot. Het was best nog wel fris en het lukte het zonnetje niet om door de wolken te komen. De start was ( na wat aanpassingen) in Oosterhout en zou richting het zuid oosten gaan richting de grens. Via het bos bij dorst gelijk wat ruzie met de gps. ( ja Siem je moet dat even een beetje leren) perongeluk een stukje van het mtb parkoers gepakt maar uiteindelijk toch gevonden hoe de gps excact werkt. Richting Tilburg werd er vooral over gravel gereden met her en der een passage door het bos. Langs gilze rijen een stuk asfalt en vanaf hier eigenlijk alleen maar onverhard. één stuk bos moet even te voet bedwongen worden als een ware fietsuh kutter met de fiets op de nek. Bij Chaam zijn er overblijfselen van een soort schijnvliegveld uit de tweede wereld oorlog. Even een stopje gemaakt voor een reepje en ontbijtkoek. Vanaf hier is het feest, de terug weg is namelijk alleen maar onverhard door bossen over makkelijke bospaden en Pasages waar bomen gerooid worden. Wat een spektakel. De regen was inmiddels overgegaan van spetter naar douchestand. Terug bij Teteringen nog even goed de weg kwijt maar toch gevonden. Nog wat tijd over voor naar huis te gaan dus had m’n zelf voorgenomen dan nog een rondje vrachelse heide te doen. Dus nog even een gelletje en gas erop. De beentjes branden al lekker na 90 km. Maar na het rondje lekker naar huis. Top ritje.