Na het schaatsen

Na het prachtige beeldmateriaal toch nog ff een kort verslag van de 'rit' van vanochtend.

Met nog wankele benen van het schaatsen kwam Post op de GB aanrijden. Min of meer gelijk met Siem, die al een klein stukkie gedaan had (Deltadijk, Wielerbaan en Kanovijver).

Meer FK'ers waren er niet. Dijkx was aan het slopen, Jo pakte wat quality time met fam, Jan moest een sanitaire stop maken en van de anderen was niets bekend.

Had Post flubberige beentjes, ook Siem had tijdens de eerste km's al gemerkt dat ie een beetje flup was.

Op BP (verzoek van Post) bleek dit maar al te duidelijk : zowel Post als Siem moesten regelmatig aan de kant voor gasten die blijkbaar wel in vorm waren. En minstens 25 jaar jonger ?.

Post is ongeveer 10 x door ene Joop Gardien ingehaald. Beetje Groundhogday-gevoel.

De baan was trouwens ook meer een soort bobsleebaan dan mtb parcours. De aangereden en harde bevrogen (zoals dhr Alfred altijd zegt) sneeuw maakte dat Siem en Post niet zonder vrees de bochten in doken.

Na 1 rondje hielden de twee slapjanussen het voor gezien en reden via nog wat wandelpaden naar het schelpenpad buitenom BP richting huis.

Tenminste, Siem wilde nog wel ff via de Krabbeplas naar de Zuidbuurt om op z'n minst nog aan een beetje km's te komen.

Er was geen puf meer om een pr te rijden langs de Krabbeplas, ondanks dat Post dat aan het begin van de rit wel van plan was. Vergonde x dan maar.

Weinig bekertjes vandaag (in tegenstelling tot Pim vd Marel die op 1 rondje Schoorl vanochtend 90 (NEGENTIG !) bekertjes pakt !

Misselijk kutventje......