VVV Venlo – Excelsior M JO17-1 (0-0)

De laatste van de 4 Limburgse uitwedstrijden van dit seizoen, stond op het programma. VVV Venlo de nummer 1 tegen onze jongens die al een aantal weken zich als promovendus keurig op plek 5 zijn te vinden van de 2 de Divisie. Het eerste duel thuis eindigde in een 1-1 en er had meer in gezeten. Wat zou het nu brengen? De eerste helft was in evenwicht. Beide ploegen hadden zo hun kleine kansjes maar er was van beide kanten geen overwicht. Excelsior M bouwde van achteren rustig op en liet de tegenstander komen. Zowel van VVV als van Excelsior M waren er kleine kansjes. Een afstandschot , een bal voorlangs en zo gingen we met de bril stand de rust in. In de tweede helft drong VVV Venlo iets meer aan. Excelsior M daarentegen vocht als een collectief en speelde op z’n “Italiaans”. Af en toe lukte het zelf om met de lange bal gevaarlijk te worden. Het werd zelfs 1-0 voor Excelsior M. De keeper van VVV rolde bal naar een mede speler maar deze kwam tegen de hak van Kylan Muis aan ,waarna Julian hem er inschoot. Tot onze grote verbazing keurde de scheidsrechter het doelpunt af. Ook VVV Venlo kreeg nog een grote kans maar zowel de verdediging als de goal keeper van Excelsior M stond als een huis.Eindstand 0-0 , en een punt mee naar huis van de Koploper , Excelsior M blijft zo 5e en ontvangt volgende week thuis FC Dordrecht.