Rondje met Post

Rondje met Post gisteren was toch weer ff lekker.

Had er eigenlijk helemaal geen zin an, maar je weet, je kan Post nooit in z’n ?je op pad laten gaan. Grote kans dat hij dan de weg terug niet meer vindt….

Zoals gezegd het nieuwe paadje bij de Rietputten opgezocht. Doelstelling 1 gehaald.

Doelstelling 2, het rijden van tenminste 11 km werd ook gehaald. Dit lijkt een vanzelfsprekendheid, ware het niet dat ik ‘s morgens vroeg nog m’n krukaslager vervangen had. Het oude lager was zo verrot dat ik geen eens kogeltjes meer tegenkwam. Alleen de binnen – en buitenschaal ?. Omdat ik geen zin had om aan de linkerkant van de fiets te gaan zitten, zat ik tussen de framebuizen door de linker crank eraf te halen. Huiten met een hamer (toch ouwe zooi) om die eraf te krijgen. Bleek ik vergeten dat kunststof (stel)moertje eraf gehaald te hebben. Die sloeg ik dus aan bonken. Maar toen liep het weer als een ?.

Gelijk het van Arie gekregen ‘narrow -wide’ voorblad erop gezet. Helemaal top Arie, gisteren niet 1 x m’n ketting eraf !

Halverwege de rit kreeg ik het zelfs toch nog een beetje naar m’n zin. Post ging ook steeds lekkerder (hier en daar niet meer bij te houden die gast !).

Als laatste toch ook nog het 3e target gehaald : een super modderige paadje (van de foto van maandag) in de BP. Ook nog wat andere paadjes in BP gereden en toen via het trekkaadje tussen Vlaardingen en Schipluiden naar huis.

Ik heerlijk in het zuchie van Post.

Auteur: Siem