Eerste vossenjacht 2020

Hoe zei die voetbaltrainert dat nou ooit : zijn jullie nou zo dom of ben ik zo slim ?
In ons geval : gingen jullie nou zo langzaam of ik zo snel ?
Valt reuze mee hoor allemaal.
Ik was ff na half 9 opgestapt voor alvast een rondje asfalt/Offroad. Toevallig 1e stukkie vossenjacht gedaan.
Bij de Coureur-kantine ff een ☕genomen (met 1 zakkie suiker en een Mars, misschien was dat het ?).
Toen de hele vossenjachtkliek vertrok (inclusief Vlieg !) heb ik nog ff die tobberts Post en Dijkx geholpen met Post z’n lekke voorband.
Dan op pad. Maassluis door naar station West moest ik al in de remmen. Bij Poortershaven ben ik wat meer m’n eigen tempo gaan rijden.
Bij het Staelduinse Bos Vlieg bijgehaald, die stond z’n aflopende band bij te pompen. Ook Vlieg had idd niet zijn normale vorm.
Op het ‘koeiendijkie’ nog rustig aan gedaan voor Arie (reed alsnog de snelste tijd daar vandaag ?. Gaat leuk worden als ik weer op de Canyon stap).
Verderop mistte ik een pijl zodat ik even later weer Vlieg voorbij kwam.
Na Hoek van Holland nog even op Vlieg gewacht. Die inmiddels samen reed met Arie Kooij’s vriendin (die blonde met die krullen (en waarschijnlijk ook flinke Jopen anders vindt Kooij er niks an)
en die lange slanke blonde (meer mijn type) en nog twee gasten met een ‘Een bonk macht’ shirt an. Die shirts hadden ze denk ik via Marktplaats, want van die bonk macht was nog maar een kruimel over.
Na een paar km was ik ook daar klaar mee, vol er vandoor maar weer.
In De Lier nog een stel andere gasten ingehaald, waaronder trouwe Voorberg-klant Bram Morin. Met z’n 67 lentes toch knap om mee te doen !
Uiteraard begin ik na een een tijdje toch weer evenwichtsstoornis te krijgen en ben ook daarbij weggereden.
Bij de Maaslandse Dam de laatste pijl gemist denk ik (wel nog de controle gezien) en toen ben ik maar gelijk door naar huis gereden.
Ik vond het een leuke vossenjacht. Het onvermijdelijke asfalt werd toch leuk afgewisseld met leuke stukjes offroad. Zelfs nog een paar stukkies totaal onbekend gezien. Leuk om nog eens een x met z’n allen te rijden. Dan pak ik de SS wel ?

Auteur: Siem