Joost mag weer

30 oktober reed ik het laatste rondje op de fiets. Thuiskomend met pijn in de lies en een een bezoek aan de dokter constateerde een liesbreuk.Dat werd opereren dus. Na te weten wanneer de operatie zou plaats vinden werd ook direct gedacht, Wanneer kan ik weer wandelen,hardlopen,handballen,maar vooral fietsen. De arts vond het een goed idee om dit na een 6 weken op te pakken. Dus 1 februari!! Van 30-12 naar 1-2 is ongeveer 6 weken toch.
Vandaag. Niet 1-2 maar zelfs 2-2 was dus de dag. Kak wat? een hoop regen!! dan maar eerst met de kinders naar de film, die denken inmiddels dat pap toch niets beters te doen heeft.
S`middags ging het dus toch gebeuren. Helaas zo als zoveel Nederlanders( en een paar chinezen) zwaar aan de griep en verkoudheid maar het is 1 februari en IK GA FIETSEN. Rustig aan beginnen Maassluis uit. en direct voor de wind is dit handig ? Dat zien we later wel. Gegaan werd richting broekpolder voor wat normale gravelpaden.via de kanovijver met wat gravel. Trappen ging wel aardig en eindelijk weer buiten!!
De weg was nat en de paden nog natter!! Gelukkig was het droog. Of toch niet! rustig ging het miezeren.
Met wat paden door de broekpolder ( wat er ongeveer als een moeras uit zag) en weer rustig naar huis.
De terug weg langs de waterweg. Helaas tegenwind. Beetje rustig aan om de benen wat te ontzien. Wat viel dat tegen na 3 maanden niks doen ?. Het snot liep inmiddels via m’n frame naar benden zoals bij een kleuter op z’n driewieler op het kinderdagverblijf. Maar rustig blijven peddelen en blijven ademen. De kilometers waren het vandaag niet maar het begin is er.
Nu weer uitbreiden.en aub beter weer. Grtzzz

Auteur: Joost