Mark weer in de BP

Parkeerterrein Broekpolder, 11:45 heden ten dage.
Die Corona crisis is zo gek nog niet, thuis werken, vroeg beginnen en dan een lange lunchpauze maken met de ATB op BP!
Normaal heb ik daar dus bijna geen tijd voor, maar nu wel dus profiteer ervan!
Het is een stuk frisser dan de laatste keer, en alles is goed nat geweest, dan gaat het altijd een stuk beter šŸ™‚
Fietsen op de atb baan bedoel ik dan he!
De bandenspanning nog meer verlaagd (goeie tip Siem) en meteen de baan op, rijdt een stuk beter zo, dan die stoffige en gruizige hap vorige week. Veel km maken op de Canyon is het doel (limburgā€¦.not), en we worden steeds grotere vrienden, dit is zo’n fiets waarbij het nog beter gaat als je harder rijdt, dus dan doen we dat maar. Ik was eigenlijk helemaal niet op zoek naar PR-retjes, maar toch nog een paar gereden, de baan is wat sneller met vooral in de kombochten meer grip.
In rondje 2 rijd ik bijna een volle minuut van mijn tijd af, 28:38 is op zich mooi, maar die dekselse Dijkx en verdraaide Post rijden nog een minuut sneller! Om nog maar te zwijgen van Jan en Siempie, die resp 26 en 25 minuten nodig hebben voor een compleet rondjeā€¦. Er is dus nog werk aan de winkel, maar ik had vandaag enorm veel lol. In rondje 3 ging het nog harder, maar twee schuivertjes zonder erg gooiden roet in het eten.
En bij Fietsuh KUT zeggen we altijd ‘drie is geen’, dus nog maar een rondje erbij. Erg rustig op de baan, behalve een halve tamme die in een snelle afdaling vlak bij het einde bramen loopt te plukken, en nog een soort van boos naar mij kijken als ik de vouw uit z’n afritsbroek rijā€¦. pleurt op.
Heerlijk baantje, lekker gefietst en ik zie dat die hele fijne Fox Terralogic vork een beetje aan het zweten is. Hmmm ik hoop dat ie z’n olie binnen houdt!

Auteur: Mark